
Formulierungen in der Pharmazeutik und Kosmetik - heute und morgen
- Teacher: Christian Adlhart (N Professor)
- Teacher: Annette Bongartz (N Lehr- und Forschungspersonal)
- Teacher: Marie-Louise Cezanne (N Lehr- und Forschungspersonal)
- Teacher: Petra Huber (N Lehr- und Forschungspersonal)
- Teacher: Susanne Kern (N Lehr- und Forschungspersonal)
- Teacher: Steffi Lehmann (N Professorin)
- Teacher: Martin Popp (N Lehr- und Forschungspersonal)

- Teacher: Sabine de Castelberg (N Lehr- und Forschungspersonal)
- Teacher: Ed Wieland Sebastian Opitz (N Lehr- und Forschungspersonal)
- Teacher: Samo Smrke (N Lehr- und Forschungspersonal)
- Teacher: Martina Vaculikova (N Wiss. Assistentin)
- Teacher: Marco Wellinger (N Lehr- und Forschungspersonal)
- Teacher: Chahan Yeretzian (N Professor)

- Teacher: Sabine de Castelberg (N Lehr- und Forschungspersonal)
- Teacher: Chantal Gfeller (N Angestellte)
- Teacher: Ed Wieland Sebastian Opitz (N Lehr- und Forschungspersonal)
- Teacher: Samo Smrke (N Lehr- und Forschungspersonal)
- Teacher: Martina Vaculikova (N Wiss. Assistentin)
- Teacher: Marco Wellinger (N Lehr- und Forschungspersonal)
This program is a very exclusive learning designed at the highest level of the Coffee Expertise training path.
The course aims to helps students develop and deepen their expert knowledge of the processes involved in the coffee value chain. They will gain scientifically-based and practice-oriented expertise through a flexible and unique course format.