Skip to main content
Side panel
Home
My Media
More
Sitewide search
Search
Close
Perform search
Toggle search input
English (en)
Deutsch - Schweiz (de_ch)
Deutsch (de)
English (en)
Español - Internacional (es)
Français (fr)
Italiano (it)
Log in
Home
My Media
JavaScript is disabled in your browser.
Many features of Moodle will be not usable or will appear to be broken.
Please enable JavaScript for the full Moodle experience.
Course information
Lebensmittelmarketing 2021
Kenntnis der Grundbegriffe des Marketing
Kenntnis und Vernetzung der anwendungsbezogenen Mechanismen des Lebensmittelmarketing
Die Studierenden sollen mit den Kompetenzen zur Kommunikation mit Marketingfachkräften ausgestattet werden
Teacher:
Thomas Bratschi (N Lehr- und Forschungspersonal)
Teacher:
Gisela Hühn (N Lehr- und Forschungspersonal)
Teacher:
Tilo Hühn (N Lehr- und Forschungspersonal)
Datenschutz
|
Hilfsmittel zu Moodle
|
Supportanfrage